Школска библиотека богатија за две нове књиге


На овогодишњем Сајму књига, између осталих књига, набавили смо и две биолошке енциклопедије, а које смо наменили школској библиотеци ОШ „Иво Андрић“. У једној можете пронаћи шта вам срце иште о разним групама животиња, а у другој о вечито омиљеној теми – диносаурусима. 🙂 Ето додатног мотива да посетите библиотеку, која није само место где ћете читати лепе књиге и богатити свој речник и стил писања и говора, већ и за стицање нових знања.

Ове фантастичне књиге су дар породица Марка Букарице и Петра Тошића, који су сада већ средњошколци, а прошле године су вредно радили на интернационалном Фестивалу науке. О том фестивалу сам извештавао на школском сајту, јер је наша школа била један од учесника заједно са научним институтима и факултетима, што је велика част. И Марко и Петар су се показали и доказали да нам част није бадава указана, а и зарадили су џепарац, кога су се одрекли зарад ових лепих књига.

И ове године ће неки други наши ђаци учествовати, али о том — потом.

1 thoughts on “Школска библиотека богатија за две нове књиге

  1. […] Школској библиотеци, биолошке енциклопедије поклонили су некадашњи ђаци наше школе Петар Тошић и Марко Букарица. Више о томе прочитајте на блогу Божанствена биологија ОВДЕ. […]

Постави коментар